Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låg nivå på kritiken mot Åsa Eriksson

Annons

Beslutet om att säga ja till en vindkraftpark i Olsbenning har väckt protester.

Svar på Lotta Grönings insändare och delar av Magdalena Anderssons.

"Jag mår illa" var det en känd musiker som sjöng! Det är ungefär vad jag gör när jag efter en vecka på annan ort kommer hem och läser insändarsidan i ortstidningen. Lotta Gröning ondgör sig över fattade beslut och spyr galla över Åsa Eriksson. Det är så låg nivå att jag hamnade på golvet. Tyvärr är det inte bara hon som ondgör sig över fattade beslut men som ej beslutsfattande kan man göra det.

Sen vet jag inte riktigt vad problemet ligger i. Har man lagt betong över en industrimiljö från 1100-talet? Vallfärdar människor hit för att forska i dessa miljöer idag? Hur många turister har besökt dessa miljöer? Ni får faktiskt ursäkta min okunskap, och jag ber så mycket om ursäkt för den.

Som vanlig medborgare och fullmäktigeledamot undrar jag vad Åsa Erikssons karriär har med ett beslut fattat under 2016 att göra. Inte kan det vara så att en annan sångerskas låtval kan vara orsaken: ”Så avundsjuk”. Min satir sträcker sig dit.

Åter till det allvarliga i att människor uppfattar att demokratin inte fungerar. Lotta Gröning refererar till vad Åsa Eriksson skulle ha sagt, något som jag som var där inte har uppfattat. Därmed satte hon munkavel på M, C och L, enligt Lotta Gröning. Då kan jag tycka att en sådan vill jag ha i Sveriges riksdag, hon kommer att göra susen när budgetar skall tas.

Vad Lotta Gröning tror eller ej – är det relevant i en debatt som rör sig om ett principbeslut som tagits om en vindkraftspark? Innan man ska bygga gör man väl bedömningar om var det ska ligga. Man åker väl inte runt och sprider betong hur som helst.

Magdalena som är kunnig i ekonomi tror inte att det i dagsläget är någon som är beredd att satsa i detta projekt. Då blir det ändå svårare för mig som vanlig medborgare och fullmäktigeledamot att förstå den frustration som verkar finnas mot Socialdemokraternas val av kommunalråd.

Mikael Ladman, ombudsman och socialdemokrat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons