Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

MP: Fler borde fråga vad partiet gör!

Annons

REPLIK. Tack Bengt Södersten för din insändare den 4 augusti där du frågar vad Miljöpartiet – de gröna håller på med. Det är en fråga som jag tycker fler skulle ställa sig. Ett parti som engagerat arbetar för att förhindra klimatförsämringen, som oupphörligt arbetar för att förhindra den pågående kraftiga utrotningen av olika livsformer och som till varje pris vill upprätthålla den livsmiljö med rent vatten, ren luft och giftfri mark som vi så väl behöver. Varför är det inte fler som inser vikten av att stödja Miljöpartiet – de gröna, och rösta på oss i valen?

Vi har ju ändå i regeringsställning på tre år gjort mer för miljön, klimatet och artbevarandet än de borgerliga partierna gjorde under deras åtta år långa regeringsinnehav. Vi har inte kunnat genomföra alla våra vallöften, men vi har knuffat det politiska hantverket i rätt riktning och vi i Sverige befinner oss nu helt i linje med den internationella forskningen och de globala överenskommelserna.

Många länder har mycket att göra för att komma i fatt. Tack Bengt för att du rapporterar om missförhållandena i gruvstaden Nikel. Det är fruktansvärt där och hur kan vi göra för att förbättra det? Välkommen i våra led Bengt och kämpa. Vi behöver vara fler, särskilt i Fagersta, där vi inte ens kan hitta tillräckligt många som vill sitta i vår styrelse.

Sten Mu Yu Widhe (MP) valberedare, Fagersta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons