Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norberg är ett inpinkat revir

Annons

norberg. I Norberg får ingen vistas i sossarnas revir. Det är tydligt att Socialdemokraterna i Norberg inte vill ha Norbergs Framtid som motståndare. Åsa Eriksson påstår i insändare att Norberg har inget att vinna med ett nytt parti.

Socialdemokraterna är tydligen ej ansvariga för de drastiska nedskärningarna. Mot 60-66 procent av ledamöterna i utskotten har sittande opposition ingen talan. Socialdemokraterna är ansvariga, eller är det NVK som fattar besluten? Långsiktigheten i investering i nytt kök och pelletspanna ifrågasätts i Kärrgruvans skola. Nedläggningen medförde behov av nedskrivning av fastighetsvärdet med 19 miljoner kronor, varav en betydande del bör ha utgjorts av ovannämnda investering.

NVK redovisar kostnader och intäkter medan kommunen redovisar anläggningstillgångar och skulder. Detta ger möjlighet till avgiftsfinansiering i stället för skatt. Att avgiftsbelägga kommunala kostnader innebär att vi skattebetalare i Norberg får betala 25 procent extra moms till staten. Känner du dig överraskad, Åsa? Förslag till förändring från norbergare har ni ej tagit till er.

Socialdemokraterna har tydligen pinkat in sitt revir och släpper inte in någon på banan, där ni kan sitta och klappa er för bröstet. Ni kanske känner er kalla om fötterna?

Vårt manifest i Norbergs Framtid visar på förbättringar som vi vill vara med om att förverkliga.

Norbergs Framtid

Lars Gustavsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons