Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norberg är lugnt och tryggt

Annons
Jag känner mig trygg i Norberg, skriver signaturen.

Det är svårt att veta vilket Norberg som Demokraterna bor i. Jag bor i Norberg och rör mig i samhället på olika tider och på olika platser, dessutom har jag fördelen att kunna jämföra med andra samhällen av liknade storlek. Det finns ingen annan plats där det är så lugnt och där jag känner mig så trygg som just i Norberg, och det är jag inte ensam om!

Men det är ju valår i år och det gäller att fiska röster! Det är då mycket lågt att införa begreppet "fake news" i lilla Norberg för att på ett osannt sätt försöka piska upp en opinion mot något hotfullt som inte finns och att i samma andetag påstå att det är dom, Demokraterna, som kan sätta stopp för detta. För om nu våldet vore så frekvent, vilket det inte är, hur skulle Demokraterna lösa det? Jag har då inte sett skymten av någon ansvarskännande Demokrat som nattvandrat i sitt älskade och hotade Norberg.

Nej, vakna upp och genomskåda de tafatta försök som på ett konstigt sätt försöker att få dig att bli rädd för något som inte är ett hot.

Nu vill jag inte vara helt negativ mot Demokraterna, det finns en hel del i deras åsikter som är bra, vad gäller skola, vård och omsorg. Satsa era ansträngningar där i stället så kanske ni kan få min röst också, men skall ni hålla på med "fake news" kan ni ju fetglömma det.

Lasse runt knuten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons