Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S svärtar ned Sverigedemokraterna

Annons

Socialdemokraterna har tydligen fortfarande väldigt svårt att läsa Sverigedemokraternas budget.

Åsa Eriksson och Marino Wallsten har båda i varsin insändare försökt få väljarna att tro att Fagersta skulle förlora 111 miljoner om SD:s budget skulle bli gällande.

Om de inte hade stannat vid punkt 17.1.25 när det läste i budgeten utan fortsatt fram till punkt 18.5, så hade vi sluppit missförstånd. Eller är det ett "missförstånd"? Man vill ju inte tro att det är avsiktlig "fake news", även om vi tidigare fått höra om avslöjande om "trollkonton" lokaliserade till Sveavägen 68, fackförbundet Kommunal som "lovat" (S) 250 000 röster, för att inte tala om LO som arbetar för (S) istället för arbetarna, som satsar 30 miljoner av medlemmarnas pengar till att hjälpa (S) vinna valet.

Senast idag den 1 september kan man läsa i Nyheter Idag att Financial Times av alla tidskrifter uppmärksammar Socialdemokraternas nedsvärtning av Sverigedemokraterna.

Journalisten Galexia Elias har den senaste veckan avslöjat två fullmäktigekandidater (S), i Sävsjö och Bromölla och "socialdemokraterna ungdom på arabiska" spridit desinformation om SD och Moderaterna på arabiska.

Som om inte det vore nog så visar det sig också att en av "valinformatörerna" som kommunen så påpassligt kostat på oss, visar sig inte kunnat vara neutral i sin information till invandrarväljare.

Det är så viktigt att vi värnar demokratin och inte låter våra egna tillkortakommanden göra att man tillåter vad som helst i valrörelsen.

Gunilla Dahlberg Malmén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons