Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S: Vi är inte färdiga, vi vill göra mer

Annons

Marino Wallsten (S), kommunalråd i Fagersta.

Vår politik måste alltid blicka framåt. Det måste alltid handla om framtiden, om det samhälle vi vill skapa imorgon. Det är bara tillsammans vi kan bygga ett Fagersta vi kan vara stolta över, genom eget ansvarstagande och omtanke om varandra. En kommun som bygger på sammanhållning där alla bidrar och får ta del av välfärden. För oss känns det givet att det är precis det som ger bäst förutsättningar för alla att växa och förverkliga sina livsdrömmar.

Fagersta kommun ska tillhandahålla en samhällsservice som matchar de behov som finns och kan uppstå. Allt ska bara fungera. Det handlar om en omsorg som finns där när du behöver den, en skola där alla barn får bättre kunskaper, en utbildning som ger jobb, rätten till en bra bostad, goda pendlingsmöjligheter och ett hållbart växande samhälle som aldrig någonsin gör skillnad på folk och folk.

Vi har under den gångna mandatperioden tagit itu med många saker, lyft kommunens blick mot framtiden och satt igång stora investeringar i framtidsbygget. Vi är inte på något sätt färdiga. Vi vill göra mycket mer.

Vi vill fortsätta att investera och satsa rejält där det behövs, inte bara för att se till dagens behov, utan också framtida generationers behov. Vi vill fortsätta att bygga ett starkare samhälle och ett tryggare Fagersta utifrån den vision vi tagit fram för kommunen.

Den lokala politiken handlar om att ständigt förbättra allas vår vardag. Rösta på S på söndag!

Marino Wallsten (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons