Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SD stoppar socialdemokratiska satsningar

Annons

Jimmie Åkesson (SD)

Gunilla Dahlberg Malmèn (8/2): Vad gäller forskningen om rasbiologi så var det riksdagen som fattade beslutet om att upprätta ett Statens institut för rasbiologi, inte Socialdemokraterna i ensam regi. Men de har tagit till förstånd sen dess, något som SD inte har gjort när de, i nutid, tar upp den svenska essensen och att man måste vara på ett visst sätt för att kunna kalla sig svensk.

Nedmonteringen av vård, skola och omsorg är inte sittande regering orsaken till. Alliansen fixade åtta skattesänkningar gjorde att vi fick mera i plånboken – på bekostnad av annat. När det gäller pensionärerna så var det även där alliansens beslut som låg bakom. Sittande regering har höjt pensionen för de flesta men när man sitter i minoritet och förslagen man lägger fram blir nedröstade, bland annat av SD, så hjälper det inte att S vill höja pensionerna.

Har du förresten läst Socialdemokraternas budget för 2017? Där vill de satsa på bland annat välfärd och polis.

Jag hoppas och tror att svenska folket har större tolerans, förståelse och är smartare än att de lägger sin röst på SD nästa val, för jag vill inte leva i ett land där empati och medmänsklighet blir en bristvara! Det finns ingen vi och dom, det finns bara oss!

Jag

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons