Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SD tiger om invandringens intäkter

Annons

Jimmie Åkesson

Dag efter dag basunerar SD-ledaren Jimmie Åkesson ut att Sverige har satsat 50 miljarder på migrationsinsatser. Det Åkesson inte redovisar är hur mycket dessa 50 miljarder har gett tillbaka. Alla de människor som kommit hit behövs, för svensk arbetsmarknad skriker efter arbetskraft.

Det som idag är ett problem och som svenskt näringsliv och fackföreningar jobbar aktivt med är att få ut dessa människor till arbete. Där har man inte lyckats helt men man har minskat tiden för etablering på svensk arbetsmarknad. Om inte vi har haft den invandring som varit så hade många av våra branscher minskat. Så Jimmie Åkesson får börja redogöra för de intäkter som migrationsinsatserna har medfört.

Vi som jobbar med att få ordning och reda på svensk arbetsmarknad, vet att Sverige och Tyskland som tagit störst ansvar för migrationspolitiken och tagit emot de som flyr sina länder har den största tillväxten i EU. Utan alla dessa människor hade varken Sverige eller Tyskland haft en tillväxt. Detta är som vanligt SD;s mantra – att ställa grupper mot varandra.

Ni som tänker lägga en röst på SD i valet 2018 lägger en röst för att avskaffa avdraget för fackföreningsavgiften. Ni lägger också en röst för att förändra LAS-reglerna som inte kommer att gynna kollektivet. Ja vi kan göra listan mycket lång på frågor som SD vill försämra för oss som finns på svensk arbetsmarknad.

Mikael Ladman

ombudsman Transport

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons