Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skolan i Norberg har förbättrats på flera punkter

Annons

Det är mycket märkligt att Demokraterna i Norberg (DiN) inte själv uppfattar sina insändare som ett påhopp på personalen i skolan. Skolorna har de senaste åren haft fullt upp med att ta emot människor som flytt sina länder och som överhuvudtaget inte kan någon svenska. Trots det så har man i det som DiN benämner som haveri lyckats förbättra sig eller behålla samma resultat som året innan.

DiN anför en rapport från Lärarförbundet där de rankar skolor. Bedömningen består av tretton punkter, bland annat resurser, utbildade lärare och lärartäthet. Vad det konkret är man bedömer under de olika punkterna finner man på Lärarförbundets hemsida. Det är ändå sex av tretton punkter som Norberg ökar. Så beskrivningen att det tar tid att förändra stämmer.

Kul att se att det är fler som ansluter sig till DiN. Man får hoppas att ni tar några mandat så att ni kan få plats i de utskott som enligt er helt saknar kunskap, samt att ni även får ta ansvar för fattade beslut. Vilket en av upphovsmännen till DiN glömt, under perioden 2013-2014 fanns man i beslutsställning. Det är också väldigt roligt att DiN med två av Norbergs åldermän inom politiken anser att man skall ha in ”nya kreativa politiker”. Då ställer sig vän av ordning frågan: tänker herrarna Skansfors och Filipsson bara finnas med som galjonsfigurer i bakgrunden?

Som jag sagt tidigare så tycker jag inte om när man försöker att göra lögner till sanningar. Slutligen, grattis till att vara större än M, men jag har inte mycket till övers för partier som inte har någon ideologisk förankring.

Mikael Ladman, ombudsman och socialdemokrat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons