Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Springa som en jojo

Annons

Hur är det egentligen när man söker jobb inom vården i Fagersta kommun?

Känner till dem som har sökt som timvikarier som först har fått ett okej och även fått reda på var de kan få börja jobba, för att sedan när de ringer upp och undrar när man får sina inloggningsuppgifter får höra ”sök sommarjobb”, även om de undrar hur det är på andra ställen i stan vad gäller vikarier.

Jodå, de söker sommarjobb men har till dags dato inte hört ett ord från kommunen, vare sig ett ja eller ett nej, och det är tjejer som pluggar till undersköterska!

Är inte kommunen mera rädd om möjligheterna till att få in timvikarier? Att få möjligheten till att få de få som vill och håller på att utbilda sig till undersköterskor att stanna kvar i kommunen?

Det är de som anser att de har blivit så illa behandlade så att de har sökt sig till grannkommunerna och där får jobba hur mycket som helst!

Är det så det ska vara? Tror det är dags för kommunen att tänka till och tänka om med tanke på att många går i pension de närmaste åren och att det redan nu är ont om vikarier och att då de som jobbar får gå ”en man kort” på avdelningen alternativt att en person får springa som en jojo och hjälpa till där det behövs.

Arg undersköterska

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons