Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stölderna i Fagerstahallen måste få ett slut

Annons

Sätt upp övervakningskameror, föreslår skribenten.

Angående Fagerstahallens alla stölder från omklädningsskåpen på herrarnas avdelning så kan det väl bara hjälpas med en sak, att sätta upp flertalet kameror. De bör bevaka alla ställen, även i omklädningsrummen och framförallt i herrarnas del, då merparten av stölderna sker där.

Det borde väl gå att få dispens eller liknande för uppsättning av kameror om inte alltid så kanske under en kortare tid.

Jag kan nog tro att merparten av alla hederliga manliga besökare skulle ställa upp på detta. Ingen vettig människa kan väl tro att någon ska utnyttja eventuella inspelningar till något annat än att försöka få tag i dem som förstör och gör stölderna.

Om det finns några besökare som kan ta illa upp så får väl dessa finna sig i en god sak, att försöka stävja brottsligheten och oroligheterna som finns, det tror jag gynnar alla besökare.Då det har talats länge om och även provats med att ha mer personal i omlopp så tror jag inte att detta hjälper ett dugg och det kan nog även statistiken visa.

Om inget ordentligt görs skulle jag tro att fler besökare kommer att strunta att komma till Fagerstahallen, än de som inte kommer dit för kamerornas skull.

Har man sedan rent mjöl i påsen så behöver man väl inte bry sig om dessa kameror, de används bara i fall där det behöver identifieras personer för bråk efter stölder.

Alltså, fram för mer kameraövervakning i Fagerstahallen för allas trevnad, och det är bråttom.

Flitig besökare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons