Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trist på serveringen på sjukhuset

Annons

Beträffande maten på lasarettsbaren i Fagersta så håller jag med insändaren i Fagersta-Posten 4 april.

Jag kikade in på baren, ville kolla vad det var för lunchutbud. Kollade även i glasmontern för fikabröd med smörgåsar bland annat. Oj vad jag blev snopen, nästan chockad. Här fanns för det första ingen skylt om mat = lunch. Inga trevliga mackor = de låg i plastförpackning. Inte heller är de gjorda på stället. Typiskt, man stängde ett stort fint kök för något år sedan. Nu har man ej matlagning i lasarettsbarens fina lilla kök längre. Det är väl landstinget som har tagit över. När Mitt Hjärta drev baren kunde man gå in, ta en god macka eller äta god mat, fredagar hade de lite extra gott.

Jag tror att detta beslut är helt fel. Varför tänker man inte på oss människor som gärna går in på baren? Förut var det en social träffpunkt. Man kanske väntade på någon eller något, då gick man in och tog en fika. Jag är ganska säker på att snart stänger ni igen en så fin bar, för det lönar sig ej.

Nej, lägg ut den för uthyrning till en lokal barchef så kanske den blir populär igen. Ta och tänk efter, ni som beslutar om saker och ting, kanske lite sunt bondförnuft vore lämpligt här. Bekvämligheten får ej ta över.

En som gärna åt mat där.

Britta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons