Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trött på tyckande om oss i skolan

Annons

I sin insändare: "Demokraterna: Få skolan i Norberg på fötter igen", uttrycker Demokratiska partiet i Norbergs företrädare sin djupa oro för skolan och dess resultat. Först vill jag tacka för ert intresse för min arbetsplats, sedan 12 år, och sedan vill jag att ni preciserar vad just ni vill göra med skolan i Norberg. Många väljer att göra just det ni gör med er insändare, att tycka.

Vi som arbetar inom skolan behöver verkligen inga tyckanden, utan vi behöver lugn och ro från just det. Vi behöver känna att vi har norbergarnas fulla förtroende, att vi gör ett grymt bra jobb, med tanke på förutsättningarna. Vi är ett bra "gäng" inom skolan, flera av oss behöriga, några på gång att bli, och några inte behöriga lärare. Naturligtvis finns det saker att jobba med, för vi är nämligen aldrig nöjda. Vi siktar alltid mot högre kvalitet i vår verksamhet.

Men om vi för femtielfte gången används som valfläsk för politisk vinning, så vill jag bara tala om, att vi har Sveriges bästa lärare, rektorer, elever och föräldrar. Slå det om ni kan!

Mattias Björlestrand, språklärare, Centralskolan Norberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons