Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tyst om försäljning av bostäder i Skinnskatteberg

Annons

Visst är det roligt att läsa att Skinnskatteberg förbättrar sitt företagsklimat. Det har lagts ner mycket kraft och energi både från förvaltningen och politiken och då förväntas det ju också ge utdelning. Grattis och bra jobbat alla involverade. I detta arbete har det inte saknats engagemang från Alliansen.

Vi socialdemokrater saknar dock Alliansens engagemang och dialog i debatten om utförsäljning av kommunens bostadsfastighet (27 lägenheter) Klockarbergsvägen 8. Vi möter många oroliga hyresgäster och invånare som saknar information om vad som händer i frågan.

Medborgardialog är en mycket viktig del i vårt demokratiska samhälle. Som ett led i detta har vi en alldeles egen kommuntidning, ”0222:an”. Där har kommunalrådet en helt ”egen” sida där kommuninformation kan delges. Sista numret handlade delvis om ”det extra” som Skinnskatteberg kunnat åstadkomma 2017. Då färdigställdes en ny stor fin lekpark, påbörjades en multisportarena och inte minst ”rätten till heltid”. Dessa satsningar var möjliga tack vare den S-ledda regeringens ”extrasatsningar” till alla kommuner i Sverige. Något om fastighetsförsäljningen kunde vi inte läsa. För oss är det självklart och viktigt att ha en öppen och ärlig dialog med medborgarna om deras synpunkter.

Lena Lovén Rolén

Socialdemokraterna

Skinskatterberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons