Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Väktare, kom till Fagerstahallen!

Annons

Nu är snart måttet rågat! Det är dags att sätta in väktare i Fagerstahallen. Gång på gång finns det besökare som varken följer regler eller kan bete sig. Folk simmar in på motionsbanorna, folk skräpar ner, skriker och härjar i omklädningsrummen, folk går in med kläder i bastun och folk duschar inte före sim­besöken.

När man säger emot detta beteende uppstår oftast konflikt och den senaste tiden har folk hotats till livet. Vi är flera som besöker Fagerstahallen ofta och känner nu att något behöver göras. Attityden har blivit annorlunda och man blir kallad det ena och det andra om man ifrågasätter oönskade beteenden. Allt färre och färre besöker simhallen och folk vågar inte längre ta sig dit.

Just nu finns det knappt skåp som räcker till för oss besökare på grund av stölder och förstörelse. Det behövs nya och säkrare skåp, det behövs att receptionen är bemannad hela tiden, det behövs kontroller av gym/simkort och det behövs folk som patrullerar runt och håller ordning. Sluta med daltandet och sätt ner foten nu! Något måste göras för snart tappar ni ännu en besökare. Jag ställer nu frågan till Fagerstas politiker, men också till alla Fagerstabor: Vad ska vi göra åt detta?

Trött Fagerstabo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons