Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wikström hoppar på SD-väljare

Annons

Gabriel Wikström (S)

Vår sjukvårdsminister Gabriel Wikström ondgör sig över att Alliansen respekterar det demokratiska valresultatet i Skinnskatteberg i (20/3), och styr kommunen med stöd av SD.

Cirka 20 procent av svenska folket röstar på SD och stämplas av Wikström som nazister. Tyvärr så förstår han inte att ju mer skit det kastas på SD, desto fler röster får de.

Det är betydligt bättre att vår sjukvårdsminister sopar framför den egna trappan och ser till att sjukvården fungerar i Sverige, när man dagligen läser om brister i vården, brist på personal med mera, än att kritisera det demokratiska valresultatet i hemkommunen.

När han ändå håller i kvasten så bör han nog se till att hans meningsfrände, som inte kan ta i SD med tång, Mona Sahlin, som fuskat med skatter och skrivit falska intyg, sköter sig lite bättre. Det skall inte förvåna om hon om några veckor vid första maj, håller de övriga högavlönande i hand och sjunger: Upp till kamp mot kvalen, sista striden det är, båd stat o lagar oss förtrycka vi under skatter digna ner.

Bengt Södersten, Bysala

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons