Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändaren: S och M jämför äpplen och päron

 
Försäljningen av Brukskontoret
Visa alla artiklar

Marino Wallsten (S) och Jan Johansson (M) påstår att Vänsterpartiet inte redovisar en rättvis bild. Man skriver att hyran idag för kontorslokaler är 6 miljoner kronor. Rätt svar är 3 584 000 kr, nästan 3,6 miljoner kronor. Man skriver att hyran före återredovisningskrav och gjorda hyresjusteringar var 7 miljoner. Rätt svar 4 670 000 kr nästan 4,7 miljoner.

Att jämföra äpplen och päron är vad socialdemokraterna och moderaterna håller på med, till någon osmaklig kompott.

Hyran idag är 3,5 miljoner för kommunkontoret, för Brukskontoret skulle hyran hamna på 5,6 miljoner då skall vi inte glömma den långa listan med åtaganden som ligger utan för hyreskostnaden vilket även fastighetsskatten gör. Om allt skulle räknas samman, vad skulle då hyran bli? 6,6 miljoner eller 7,6 miljoner, kanske ännu mer.

Vi behöver få svar på frågor istället för att man mörkar och förskönar för att vilseleda innevånarna. Varje sådant försök är dömt att misslyckas.

Hans Granlund (V)

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel