Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allsvenske backen återvänder till IFK Arboga: "En viktig kugge"

Han fick sitt stora genombrott i IFK Arboga för två säsonger sedan. Efter en säsong Södertälje SK återvänder nu William Kaijser till sin gamla klubb. Backen blir den sista spelaren in i IFK Arbogas lagbygge.

Annons

22-årige William Kaijser var en nyckelspelare för IFK Arboga för två säsonger sedan. Med sina 15 poäng (6+9) var han en viktig spelare både offensivt som defensivt. Under pågående säsong fick också BIK Karlskoga upp ögonen för backen som avslutade sejouren i Arboga med att vara utlånad till den allsvenska toppklubben.

Säsongen efter hamnade William Kaijser i Södertälje SK – en klubb han spelade 42 matcher för i fjol. Nu återvänder 22-åringen till Hockeyettan och IFK Arboga.

"Han kommer att bidra över hela banan med sitt tuffa och rejäla spel. Hans attityd och inställning till både träning och match kommer smitta av sig. Han kommer vara en viktig kugge i vårat lag i år. Vi är i och med dagens underskrift färdiga med lagbygget", skriver IFK Arboga på sin facebooksida.

På backsidan har IFK Arboga fått in fem nya namn till den här säsongen. Förutom värvningen av William Kaijser så är Henrik Warman från Lindlöven och Simon Sandström från Sundsvall två tunga backförvärv till den här säsongen.

Mer läsning

Annons