Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Köping hockeys nya tränarduo: "Precis rätt för mig"

Patrik Fagerlund är Köping hockeys nye huvudtränare.
Tillsammans med Jerker Permats ska han leda division ett-laget till nya framgångar.

Annons
Jerker Permats (till vänster)  och Patrik Fagerlund. Bild: Köping hockey/Mittmedia

– Det känns kul att komma hit till Köping, ett steg som är precis rätt för mig. Jag kommer hit för att utveckla både killarna i laget och mig själv, säger Patrik Fagerlund – som smygstartade redan förra året, då han hoppade in i båset under det allsvenska kvalet – till klubbens hemsida

– Jag kom in i en del av säsongen som inte var så kul, men man lärde sig mycket utav den. Hur man reagerar under såna omständigheter, säger Patrik Fagerlund.

Han har tidigare jobbat som tränare för VIK:s hockeygymnasium, men gör nu sin första säsong som huvudtränare. För Jerker Permats blir det hans andra – som assisterande.

"Vi ser det som en stor fördel att Patrik har haft mycket att göra med juniorer i sin tränarkarriär och då vi gör allt i vår makt för att ställa ett j20 på benen till hösten så vill vi att bryggan mellan juniorerna och seniorerna ska vara så kort som möjligt. Patrik står för ett modernt ledarskap där det gäller att man tar andra vägar än piskan för att motivera grabbarna", skriver Sportgruppen på hemsidan.

Läs mer: Tränarparet lämnar Köping Hockey: "Det är dags att växa upp och sluta leka"

För Plus-kunder: LISTA: Här är lokala tränarnamnen Köping Hockey kan kontakta: "Förbjudna övergången"

Mer läsning

Annons