Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

IFK Arboga värvar center från Sollefteå – och forwarden förlänger kontraktet: "Brinner för hockeyn"

Centern Gabriel Erkers ansluter från Sollefteå HK och Anton Ekström väljer att förlänga sitt kontrakt med moderklubben IFK Arboga.
– En egen produkt som brinner sjukt mycket för hockey och han är fortfarande intresserad av att utvecklas, skriver sportgruppen om Ekström.

Annons

Lagbygget börjar ta form i IFK Arboga. Senaste nytillskottet hämtar klubben från Sollefteå HK, centern Gabriel Erkers. 22-åringen stod förra säsongen för sex poäng (1+5) på 25 matcher förra säsongen i division 1.

Erkers ska enligt IFK:s sportgrupp vara en erkänt duktig tekare med en grym karaktär som är väldigt jobbig att möta. Själv beskriver han sig så här:

– Jag är en center med mina största styrkor i det defensiva spelet. Kan även spela ytterforward.

Även den egna produkten Anton Ekström väljer att förlänga sitt kontrakt med klubben. Ekström som i mitten av förra säsongen lämnade Surahammar för en återkomst i Arboga på grund av att han kände att Suraklubben inte kunde ta hans utveckling vidare.

I kvalspelet blev det fyra assist från Ekströms klubba och IFK Arboga hoppas att han kan fortsätta utvecklas kommande säsong.

Mer läsning

Annons