Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nyckelmatcher två dagar i rad – då förstärker FAIK truppen: "Grymt seriös i allt han gör"

Hyperviktiga matcher både på fredagen och lördagen.
Då förstärker Fagersta AIK truppen i jakten på en playoff-plats.
Centern Patrik Nyman, med många års spel i division 1 i ryggen, kommer finnas med i laget i helgens matcher.

Annons

Fagersta AIK.

Det väntar ett par tuffa dagar för Fagersta AIK. På fredagskvällen tar man emot Skedvi/Säter hemma på Fagerliden, och redan på lördagen är det sedan dags för nästa match när man åker till Karlskoga för att möta HC Flyers.

Och det är viktiga poäng som står på spel runt playoff-strecket i båda matcherna. Med tre omgångar kvar att spela har FAIK två poäng upp på HC Flyers och tre poäng på Skedvi/Säter, i en streckstrid där två av de tre lagen kommer att ta sig till playoff.

Därför väljer FAIK nu att förstärka truppen inför helgens nyckelmatcher. 35-årige centern Patrik Nyman, med mångårig erfarenhet från division 1-spel, kommer att förstärka laget under de kommande två matcherna.

– Han är grymt seriös i allt han gör och en jäkligt bra hockeyspelare och vän sedan vi spelade ihop i Lindlöven, och vi har snackat om att det vore kul att spela ihop igen, vilket vi nu får chansen att göra. Jag hoppas och tror att vi ska få stor nytta av honom i dessa matcher, säger FAIK-backen Mathias Morén, som tidigare spelat med Nyman, till klubbens hemsida.

Mer läsning

Annons