Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnforwarden tillbaka i träning med VIK Hockey: "Han är med och provar"

VIK-stjärnan Markus Persson försvann från spel efter bara elva matcher. Sedan dess har han kört egen styrketräning vid sidan av laget – men nu är fowarden tillbaka och tränar med lagkompisarna.

Annons

VIK Hockeys stjärnforward, Markus Persson, går en kamp mot klockan. Med tio dagar kvar till Kvalserien är 27-åringen med och tränar med VIK-truppen – ett glädjebesked för alla VIK-fans som vill se forwarden tillbaka i matchform.

LÄS ÄVEN: Glädjebeskedet – stjärnforwarden kan göra comeback för VIK: "Det är 50/50"

– Persson är lite osäkert även om jag i detta nu ser att han har full utrustning och vanlig färg på träningströjan. Så han är med och provar. Har vi flyt så har vi hela truppen tillgänglig när vi går in i kvalserien, säger VIK:s assisterande sportchef Patrik Zetterberg till Hockeybloggen.

Markus Persson är tillbaka i träning.

Även backen Johan Jonsson kommer allt närmare en comeback efter hjärnskakningen borta mot Björklöven tidigare under säsongen.

– Jonsson går för fullt på träning och där har vi stora förhoppningar på att han kan delta utan problem, säger Patrik Zetterberg.

VIK:s assisterande sportchef upplever att stämningen är på topp inför kvalserien.

– Det är en positiv stämning här nere. Nu ser vi fram emot att spela kvalserien, nästan så att det är jobbigt att vänta, utan nu vill man bara köra igång. Det är känslan jag har från både grabbarna i laget till folket som jobbar i föreningen. Det handlar om att se det här som en positiv utmaning även om det är mycket som står på spel, säger Zetterberg till Hockeybloggen.

Mer läsning

Annons