Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart – VIK spelar försäsongsturnering i Skåne mot topplag: "Höga ambitioner"

Först möter de sina västmanländska rivaler i Köping.
Helgen efter åker VIK till Skåne – för att möta allsvenska Västervik och högt rankade division 1-lagen Kristianstad och Kallinge/Ronneby.
– En på förhand väldigt bra cup med ett allsvenskt topplag samt tre lag ifrån HockeyEttan som har höga ambitioner inför kommande säsong, skriver arrangörsklubben Kristianstad på sin hemsida.

Annons

MISSA INTE. I morgon, fredag, klockan 14.30 sänder Sporten #sillyfriday live från ABB Arena. Programmet gästas av fystränaren Helena Ambjörn, nyförvärvet Kevin Weiskog samt sportchefen Patrik Zetterberg som förhoppningsvis kommer att presentera nyhetsinformation.

VIK Hockeys försäsongsschema börjar sätta sig.

Först ut väntar Proofdoor Cup i Köping där Gulsvart, KHC, IFK Arboga och Surahammar startar säsongen mot varandra.

Sedan kommer VIK ta sig tillbaka ner till marker från kvalserien där klubben degraderades. Det handlar om Kristianstad – som arrangerar den andra försäsongsturneringen VIK spelar.

Den avgörs 1-3 septemer och har utöver VIK och Kristianstad ytterligare två klubbar i form av allsvenska Västervik (med Christoper Fish i laget) och Kallinge/Ronneby.

För VIK betraktat är det förstås ett bra läge att testa spelet mot framför allt Kristianstad och Kallinge som är två klubbar med liknande ambitioner som Gulsvart säsongen 17/18.

VIK tillbaka till Kristianstad Ishall. Bilden här är från kvalserien säsongen 16/17.

Annons