Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt allsvenskt test för VIK Hockey – vi liverapporterar från mötet med Almtuna

Efter VIK Hockeys seger i försäsongsturneringen Proofdoor Cup väntar på onsdag kväll betydligt tuffare motstånd. Hockeypuls är på plats och liverapporterar mötet mellan Almtuna och VIK Hockey.

Annons

VIK Hockey har satt sig i respekt hos sina kommande länsmotståndare i Hockeyettan Västra. Efter 19–2 på tre matcher i Proofdoor Cup, är laget redo för större uppgifter.

SE ÄVEN: Highlights: Se allt det hetaste från när VIK sänkte Arboga – läckra målen och feta tacklingen

På onsdag kväll ställs Gulsvart mot Almtuna. Det här blir VIK Hockeys andra försäsongsmatch mot allsvenskt motstånd. Mot Vita Hästen på hemmaplan stod Gulsvart upp bra, men förlorade med 1–3 efter ett sent mål i öppen kasse.

SE MER: Andra träningsmatchen för båda lagen – se matchen mellan VIK Hockey och Vita Hästen live

VIK Hockey ser till den här matchen ut att kunna komma till start med backstjärnan Jimmie Jansson som i dagarna skrev på för klubben, ett starkt tillskott i en redan stark backuppsättning. VIK:s backsida ser på förhand ut att hålla minst samma klass som i fjol i Hockeyallsvenskan.

SE ÄVEN: Klart: Offensive backen har skrivit på för VIK Hockey

– Det känns förstås jättebra att vi har hittat en lösning. Med Jimmie både breddar och spetsar vi vår redan starka backsida. Det här gör att vi ökar konkurrensen och därmed kvaliteten på våra träningar, och vi blir inte lika skadekänsliga, säger VIK:s sportchef och assisterande träna Patrik Zetterberg till klubbens hemsida.

Liverapporteringen från matchen mellan Almtuna och VIK Hockey går att följa på Mittmedia Västmanland (VIK) eller på Mittmedias nationella sajt och app Hockeypuls (Almtuna). Efter slutsignal blir det dessutom eftersnack med intervjuer och analyser från Gränbyhallen.

Annons