Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bekräftat: Brynäs tränarstab klar – Magnus Sundquist blir assisterande tränare

Brynäs har sökt efter en assisterande tränare till sin stab. Nu har klubben gjort klart med Magnus Sundquist, det meddelar klubben på deras hemsida.
– Han har mycket goda ledaregenskaper, är en vinnare och ställer höga krav på sig själv och sin omgivning, säger klubbens sportchef Stefan Bengtzén.

Annons
Den förra Tingsrydtränaren Magnus Sundquist är klar som assisterande tränare för Brynäs. Bild: Christian Örnberg/Bildbyrån

Brynäs har hittat sin assisterande tränare som ska komplettera Tommy Sjödin och Janne Larsson.

Valet föll på den tidigare Tingsrydtränaren Magnus Sundquist, som nu ska hjälpa till och leda klubben till deras 14:e SM-guld.

– Magnus blir ett perfekt komplement i tränarstaben tillsammans med Tommy Sjödin och Janne Larsson. Det blir en ny röst för truppen, en av Magnus styrkor är att få laget att jobba tillsammans mot uppsatta mål. Jag ser fram mot att fortsätta jobba med tränarteamet och välkomnar Magnus, säger sportchefen Stefan Bengtzén till klubben.

Sundquist, som tidigare har kopplats till flera olika jobb, ser förväntansfullt på sitt nya uppdrag.

– Jag har fått ett väldigt professionellt intryck av Brynäs IF genom hela processen, att få representera en så anrik klubb som Brynäs är väldigt inspirerande. Jag har även haft ett bra snack med både Tommy och Janne. Tillsammans vill vi skapa vinnare och vara vinnare. Jag ser fram mot att börja jobba med dom och med truppen, säger han.

Magnus Sundquist tillträder som assisterande tränare den 1 augusti 2018 och kontraktet är skrivet till och med säsongen 19/20.

Mer läsning

Annons