Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppgifter: Köpingssonen tar över SHL-klubben

Johan Pennerborn har varit i Färjestads organisation i fyra år.
Nu talar mycket för att han tar över som huvudtränare i klubben.
– Pennerborn är ett av de spår som finns för att vara med i en tränarkonstellation, säger FBK:s sportchef Peter Jakobsson till Värmlands Folkblad.

Annons

Johan Pennerborn nämns som nästa huvudtränare i Färjestad.

Efter en spelarkarriär där de flesta säsongerna spenderades i Sunne har Köpingssonen Johan Pennerborn gjort sig ett namn inom Hockeysverige som tränare där han bland annat varit assisterande tränare i Leksand en säsong.

De fyra senaste åren har han spenderat inom Färjestads organisation där han inledde som huvudtränare för klubbens U16-lag innan han de två senaste säsongerna varit assisterande tränare till nyligen sparkade Leif Carlsson i A-laget.

Och nu pekar uppgifter till både Värmlands Folkblad och Nya Wermlands-Tidningen att Pennerborn blir den som tar över rollen som huvudtränare.

Färjestad själva vill inte bekräfta att det blir Pennerborn som tar över huvudtränaransvaret i klubben.

– Pennerborn är ett av de spår som finns för att vara med i en tränarkonstellation. Vi har ”Ante” och ”Pennan” kvar och vi letar efter en till i det gänget. Sedan får vi se var de hamnar. Det viktigaste är att få en spelare som passar in där, säger sportchefen Peter Jakobsson till vf.se.

Mer läsning

Annons