Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnan lämnar Köping Hockey

Efter två år i Köping Hockey - nu lämnar Sebastian Åkesson klubben för Vimmerby.
– Jag har haft två bra år i Köping, men nu kommer jag till en toppklubb som satsar uppåt, säger Åkesson till klubbens Facebook-sida.

Annons

Sebastian Åkesson lämnar Köping Hockey.

Röglefostrade Sebastian Åkesson har gjort sitt i Köping Hockey. Nu står det klart att den 22-årige forwarden skrivit på för Vimmerby.

– Det ska bli riktigt kul, och något jag verkligen ser fram emot. Jag har haft två bra år i Köping, men nu kommer jag till en toppklubb som satsar uppåt, och det stämmer överens med mina egna mål som hockeyspelare , säger Åkesson till Vimmerby Hockeys Facebook-sida.

Åkesson gjorde nio mål och tolv assist under den här säsongen och producerade totalt 57 poäng under sina 63 matcher i klubben. – Det är en intressant spelare. Han var nära att skriva på redan vid transferdeadline, men den gången blev det inget. Sebastian har visat stort intrsse för att spela i Vimmerby Hockey, och är en bra skolad spelare som vill något med sin ishockey. Vi hoppas att han kan blomma ännu mer i vår regi, säger Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt.

Annons