Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jakten på målduons ersättare fortsätter

Robin Rebermark och Richard Hettman måste ersättas. Och just nu har Västanfors flera olika lösningar som man tittar på. Sportchefen väntar sig en underskrift inom kort.

Västanfors IF:s anfallsduo Robin Rebermark och Richard Hettman stod för över hälften av lagets målproduktion den gångna säsongen. Men när de båda anfallarna nu har sagt nej till spel måste VIF leta rätt på jämbördiga spelare.

Och det kan de få. Om inte mer än så.

– Vi har varit i kontakt ganska länge med en spelare som spelade i elitserien i år. Men det har inte hänt så mycket mer eftersom han vill veta vad vi får för tränare först. Direkt när det är klart ska vi försöka göra klart med honom också, säger sportchefen Björn Forsberg.

En anfallare som dock närmar sig VIF är en spelare född 1994 som senast spelade i Tillberga IK:s P20-lag.

– Där är det egentligen bara en underskrift som fattas. Förhoppningsvis skriver han på den här veckan eller nästa, säger Forsberg.

Men ledningen tittar också på andra, interna lösningar till nästa säsong.

– Vi har haft lite tankar på hur vi kan göra om våra egna spelare (till anfallare). Men det är så klart en tuff lucka att fylla.