Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jan fångade den charmiga vinnarbilden på hunden Archie: "Var en lyckoträff"

När Fagerstabon Jan Nordström fotar blir det en hel del bilder på familjens favorit, den släthårige foxterriern Archie. Och för denna bild på Archie när han ler brett, vinner Jan Månadens bild för april.

Annons
Vinnarbilden i april blev på sjuåriga hunden Archie som ler brett när han ligger i favoritfåtöljen. Foto: Jan Nordström.

För Jan Nordström betyder familjens hund Archie otroligt mycket och han tycker det är roligt att fotografera honom.

– Jag är en riktig djurvän och Archie är det bästa sällskapet som finns. I just den här bilden kan man se att Archie ligger i favoritfåtöljen med en filt under sig, säger han.

Och han valde att skicka in just den här bilden för att han tycker den är charmig.

– Det var en lyckoträff, det är det som är det fina med bilden. Hade bilden tagits någon sekund senare hade det nog inte blivit lika bra, säger Jan.

Jan Nordström fotar också mycket för att han vill ha minnen att se tillbaka på. Oftast blir det när han är på semester med familjen.

Det blir mycket fotande när Jan Nordström är ute och reser. Foto: Privat

– Det var min far som fotade en gång i tiden så inspirationen kommer väl därifrån och jag fick ta över en gammal kamera från honom. Oftast handlar det om minnesbilder för mig, säger han.

Förutom fotografering är både musik och ishockey stora intressen för Jan.

– Hockey är ju nästan religion för mig och för mig är det Fagersta AIK och Tre Kronor som gäller. Jag missar nästan aldrig en match, då ska jag vara riktigt sjuk eller bortrest, säger han.

För bilden på hunden Archie vinner Jan alltså tre trisslotter. Och vill du också vara med och tävla i Månadens bild kan du klicka här.

Se fler av de fina bilderna som blev inskickade här nedan.

En liten nyvaken humla tumlar runt  i solen och kalasar bland julrosorna, som blommat under snön och nu tinat fram i all sin fantastiska blomsterprakt - våren är sannerligen underbar, som vi har längtat!!Foto: Katarina Olsson
Och jag som trodde att
Kärlek utan gränser. Ett mandarinsand och gräsandspar som pussas lite.Foto: Fredrik Findahl
Ute på en promenad i vackra Ängelsberg och jag lyckades
Vi fick oss en överraskning när vi var ute och åkte bil. Helt plötsligt såg vi en stor bäver vid vägkanten, som nästintill var helt obrydd av att vi stannade. Foto: Marissa

Annons