Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Johanssons show mot VSK

Spel mot ett mål och ett uselt motstånd. Då passade Emil Johansson på att förbättra sitt poängsnitt. I segern mot Västerås SK U med 7–1 var han inblandad i hela fem av målen.

Skinnskatteberg utökar sin ledning i division 5 efter segern borta mot VSK U. Och att segern blev så stor kan man delvis tacka Emil Johansson för, som gjorde två mål själv och spelade fram till tre.

– Det var väl inte det bästa motståndet. Jag kan bättre. Men det var rätt så avslappnat. Det var en lätt match, säger Johansson.

Det är nästan en underdrift. SSK malde ner jumbon och hade 3–0 i halvtid. Sedan fortsatte målkavalkaden och några minuter före full tid spikade Oscar Karlsson slutresultatet 7–1 med ett patenterat långskott.

Segern innebär att SSK fortsatt är obesegrat i serien.

– Vi har fått lite mer rutin nu, när vi faktiskt var med hyfsat nära förra året. Vi är lite bättre än förra året. Nu har vi fått in Ivan (Preradovic) och Dalibor (Ivkovic) som har hjälpt till väldigt mycket. Det har blivit mer stabilt spel. Vi är helt klart i toppen för att stanna.

Målskyttar: Emil Johansson 2, Mikael Ernebrink 2, Rickard Forsberg, Oscar Karlsson, Michael Nguyen.

Läs mer: Så säger tränaren Patrik Parkatti om lagets form och den fortsatta toppstriden i serien. Läs i onsdagens FP.