Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Juniortrion förstärker FAIK

De hyllades gång på gång under säsongen av tränaren Mikael Adamsson. Nu har de tre juniorerna Casper Sandström, Simon Jokiniemi och Stefan Norberg bestämt sig för att fortsätta i Fagersta AIK även nästa säsong.

Både Stefan Norberg och Simon Jokiniemi är överens om vad som gäller till nästa säsong. Nu är revanschlustan stark.

– Det var ingen bra säsong i år och vi vill visa att vi kan spela bättre, säger Stefan Norberg, som menar att han inte var nöjd med sin egen prestation under säsongen som gick:

– Jag tycker inte att jag nådde upp till det mål jag hade. Men jag är ung och utvecklas fortfarande.

Redan nu har flera unga spelare skrivit på för FAIK. Förutom den nämnda trion är också Daniel Bergström och Jesper Persson klara för nästa år. Något som Simon Jokiniemi ser som helt nödvändigt för den kommande satsningen.

– Det är många yngre som vill bli bättre och vill uppåt. När de nu har bestämt sig känns det som att de äldre kommer hänga på, säger han.

Sportchefen Stefan Persson fortsätter kontinuerligt sina spelarsamtal för att få klart med så många spelare som möjligt i ett tidigt skede. Allt för att den omtalade satsningen ska bli av. Och att de tre unga spelarna Jokiniemi, Norberg och Sandström har skrivit på ser han otroligt positivt på.

– Vi är så klart jättenöjda med det. Alla tre har redan nu gjort några seniorsäsonger, det är viktigt, säger Stefan Persson och tillägger:

– Det handlar om att se till att vi kan få ha kvar spelarna och erbjuda dem ett spännande alternativ i FAIK. Det spelar ingen roll om man är junior eller senior. Det vi vill jobba efter är att FAIK ska vara ett bra alternativ där man kan utvecklas både som människa och spelare.

I och med att de tre spelarna har skrivit på innebär det nu att FAIK har signat åtta spelare till nästkommande säsong.

FP har sökt Casper Sandström för en kommentar.