Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kaptenen lovar mer folk efter skadan

Christian Ofstad vill se en större uppslutning i laget när han är tillbaka från sin knäskada.

Söderbärke GoIF har efter många om och men bestämt sig för att fortsätta satsa. Länge var det oklart hur det skulle bli till säsongen eftersom det var så dålig uppslutning på försäsongs-träningarna.

Kaptenen från i fjol, Christian Ofstad, är själv knäskadad och väntas komma tillbaka inom de närmsta veckorna. Han menar att hans närvaro kommer att locka med andra spelare också.

– Om jag hade varit med nu hade jag fått med mig mer folk. Vi är alltid ett gäng från Fagersta som åker dit (till Söderbärke) ihop.

Ofstad är inte lika engagerad i laget som han var under den förra säsongen. Men när han är tillbaka i spel vill han se en större uppslutning på träningarna.

– Det som krävs är att man tar ett beslut om vad man ska göra. Jag tycker att det borde gå att genomföra försäsongen, så dåligt med folk är det inte.

– Det är klart jag vill spela om de får ihop lag, säger han.