Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

KLART: FP sänder Fagersta Södras supermatch: ”Mycket talar för glädjescener”

På lördag talar allt för att Fagersta Södra firar avancemang till division 3. Då kommer FP att sända matchen och det potentiella guldfirandet från Solid Park Arena i Västerås helt utan kostnad.– Mycket talar för att vi kan leverera glädjescener och därigenom bra TV, säger FP:s vikarierande sportchef Kevin Johansson.

Annons
Fagersta-Posten sänder Södras jakt på en division 3-plats.

Fagersta Södra har dominerat division 4 Västmanland 2016.

Klubben har gjort flest mål.

Släppt in minst.

Och på lördag talar allt för att de blåklädda säkrar serieseger och avancemang till division 3.

– Det är bara ett totalt nervsammanbrott som kan förstöra Fagersta segerfirande. Laget har släppt in 16 mål på hela säsongen och kommer förstås inte släppa in åtta stycken i en och samma match. Det är ett avancemang som är klart i allas ögon, men ändå inte förrän alla teoretiska fallgropar är borta, säger FP:s vikarierande sportchef Kevin Johansson.

För att bjuda på bästa möjliga bevakning från division 4-finalen kommer FP och Mittmedia att sända matchen.

Sändningen från Solid Park Arena i Västerås startar 15.20 på lördagen och är gratis att se.

– Är det någon match som kan ge bra TV är det en sådan här. En direkt avgörande match om vilket lag som vinner ligan och avancerar uppåt i systemet. Det finns bra förutsättningar för media på Solid Park Arena i Västerås och går allt som Fagersta vill lär vi kunna visa härliga tv-bilder från firande både ute på planen och i omklädningsrummet. Gillar du din lokala fotboll vill du inte missa den här sändningen.

INFO: Så ser du IFK Västerås-Fagersta Södra När: Lördag 15.20. Avspark 15.30.

Var: Surfa in på fagersta-posten.se/sport

Hur: För bästa upplevelse rekommenderar vi att du ser matchen i din mobil, surfplatta eller på din tv. För att se på tv rekommenderar vi att du streamar upp den via exempelvis en AppleTV, Chromecast eller ansluter din dator till teven via en hdmi-kabel.

Läs mer: Nu är det riktigt nära för Södra

Annons