Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart – Sporten sänder VIK Hockeys genrep på onsdag: "Sista chansen före premiären"

Här är glädjebeskedet för alla VIK-are som vill se genrepet mot Hammarby men inte kan vara på plats.
Sporten sänder matchen.
– Sista chansen att se laget före premiären, genrep är alltid intressanta, säger Hockeypuls Västmanlands Kevin Johansson.

Annons

SE ÄVEN: Klicka här för att komma till sändningen.

Som pluskund hos Mittmedia har du som VIK-intresserad kunnat se fyra av försäsongsmatcherna.

Vi har sänt mot Vita Hästen, Surahammar, Köping och Arboga och bland annat slagit VLT-rekord i samband med en av sändningarna.

Nu blir det ett femte tillfälle.

Vi sänder genrepet mot Hammarby på onsdag. Matchen har nedsläpp 19.00 och vi startar sändningen 18.45 med uppsnack från ABB Arena Nord.

– Det har varit jätteroligt att kunna bjuda alla pluskunder på fyra matcher och utöver det kunnat paketera ut highlights från dessa i sociala medier. Exempelvis har klippet på Alexander Nilsson Lindelöfs zorromål har fått stor spridning och höjt temperaturen inför säsongen, säger Hockeypuls Västmanlands Kevin Johansson.

Hammarbymatchen är alltså Gulsvarts tionde och sista försäsongsmatch.

– Alltid viktigt att avsluta snyggt och ta med sig saker till premiären. Ett genrep är alltid intressant av just den aspekten. Det blir en schysst onsdagskväll i september.

Forwarden Marcus Bergman har övertygat under försäsongen. Fortsätter han likadant mot Hammarby? Sporten ger dig svaret när vi sänder genrepet inför seriepremiären på onsdagskvällen.

Annons