Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Knäppmora kunde inte upprepa premiärinsatsen

Knäppmora AIK är nedtaget på jorden igen. I den andra omgången av herrtvåan förlorade man borta mot IFK Arboga med 14-7.

Efter en överraskande seger i premiären gästade Knäppmora under tisdagen IFK Arboga, men utan samma lycka som i årets första match. Men det var Knäppmora som chocköppnade i matchen, och laget hade faktiskt 2-0 redan efter sex minuters spel. Daniel Alexandersson och Ludvig Rudberg målskyttar. Hemmalaget hade emellertid mest boll och det mesta av spelet och vände till 3-2 innan första perioden var över.

Läs mer: Nykomlingen Knäppmora chockade i premiären

I andra stod Knäppmora emot och ställningen var 5-4 till Arboga. Då ryckte hemmalaget med tre mål på tre minuter och hade 8-4 inför sista. Väl där så öppnade man perioden med ett mål i den första minuten.

– Det tog luften ur oss, säger KAIK-tränaren Johan Söderström.

Till slut rann det iväg till hela 14-7 till Arboga.

– Vi kom inte upp i vår högsta nivå och samtidigt mötte vi ett väldigt bra lag. Ett ungt och bollskickligt lag, menar Söderström.  

Tränaren var inte särskild dämpad efteråt utan konstaterade bara att man förlorade mot ett bättre lag.

– Ett för dagen bättre lag, rättar Söderström och fortsätter:

– Vi ska möta dem hemma också och då ska vi ta revansch.

Ludvig Rudberg gjorde tre av Knäppmoras mål, medan Kim Fröjd stod för två och Daniel Alexandersson och Jimmie Nilsson varsitt.