Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Knäproblemen stoppar inte Tiger

Andreas Tiger lider av både uttänjda korsband och ledband. Men väl på isen känner han inte av smärtan. Det bådar gott inför säsongen.

Västanfors IF:s kapten Andreas Tiger har länge haft problem med sina knän.

Två olika kiropraktorer har konstaterat uttänjda bakre korsband i båda knäna. Dessutom är det yttre ledbandet uttänjt på vänster knä och det inre på höger.

Under sommaren har Tiger mest tränat ensam och suttit på en träningscykel, tränat styrka, stått på balansplattor och stärkt musklerna med ett gummiband. Det har gjort honom gott.

– Det verkar fungera nu. Och det fungerar att åka skridskor, det gör det. Jag är mest rädd för att ramla eller böja knäna väldigt mycket. Det är då jag har fått problem, säger Tiger.

VIF har gått på is och tränar just nu två gånger i veckan på Fagerliden. Tiger har kunnat medverka utan vidare problem och var även med i lagets första träningsmatch. Och under matchen kände han inte av smärtan någonting.

– Som det känns nu är det lovande. Men om det händer något så är det så, säger han.