Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Konkurs drabbar The Hives

Det blir ingen konsert för The Hives i Borlänge i slutet av juni. Anledningen är att Peace Love AB har begärt sig i konkurs och årets festival, där Fagerstabandet skulle spela, är därmed inställd.

Lönehelgen i maj skulle bli det stora lyftet för biljettförsäljningen till årets festival Peace Love. Men lyftet uteblev och med bara 9 000 sålda biljetter bedömde festivalens ledningsgrupp att det blev för osäkert. Dessutom klarade företaget inte av att betala löpande räkningar.

– Vi är alla otroligt ledsna och känner såklart extra för er som längtat, planerat och köpt biljett, säger Jesper Heed, festivalens grundare.

Peace Love startades med visionen om att förändra världen. Till sommarens festival var artistersom Depeche Mode, Pet Shop Boys, Darin, The Hives och Håkan Hellström bokade.