Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stylisten Jonas Hallberg mitt i jordskalvet i Mexiko: "Helvete vad scary"

Ytterligare ett jordskalv har drabbat Mexiko. Stylisten och tv-profilen Jonas Hallberg från Köping är bosatt i Mexico City. Han har klarat sig oskadd men har fått sin bostad totalförstörd.

Annons

Jonas Hallberg med maken Antonio Quiroz.

Vid klockan 20.15 på tisdagskvällen, svensk tid, drabbades Mexiko av ytterligare en kraftig jordbävning. Skalvet uppmättes till 7,1 på Richterskalan.

Jordskalvet hade sitt epicentrum ungefär 12 mil söder om Mexico City. Skalvet har fått förödande konsekvenser i bland annat Mexico City. Omkring 250 personer beräknas ha mist livet i skalvet och flertalet byggnader har kollapsat.

Stylisten och tv-profilen Jonas Hallberg från Köping är bosatt i Mexico City tillsammans med sin man Antonio Quiroz. De drabbades av en förödande jordbävning i Mexiko för mindre än två veckor sedan.

Då tog paret skydd i sin gemensamma bostad under ett stort metallbord.

Under tisdagen inträffade det alltså igen. Jonas Hallberg och maken klarade sig oskadda. Men parets lägenhet, som skadades redan vid det tidigare skalvet, förstördes ytterligare.

Jonas Hallberg skriver om händelsen på sitt Instagramkonto:

Till att börja med.... VI LEVER!!!! ❤️ HELVETE VAD SCARY, ännu en gång låg vi under vårat metall bord med Chiquita och Foxi!!!! HELA lägenheten total trashad, lite saker här och där har dock klarat sig.

Han berättar att de än en gång fick söka skydd under bordet i lägenheten med sina hundar. Lägenheten är förstörd men de känner sig tacksamma för att vara vid liv. Han berättar också att flera hus i deras område kollapsade. Området känns nu som en krigszon, beskriver Jonas Hallberg.

Bbl/AT söker Jonas Hallberg för en kommentar.

Annons