Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krabbor kvarglömda på hotell

Krabbor, lotter med vinst på och bröstimplantat - det är något
av det mer knasiga som hotellgäster har glömt på sina rum.
Resenärer lämnar varje år kvar tusentals saker.

Vi kan alla glömma något på hotellet då och då. Men det finns saker som kanske är lite ovanligare att lämna bakom sig, som ett par bröstimplantat, en kattunge eller en matberedare. Det är dock prylar som hotellkedjan Travelodge hittat efter att deras gäster checkat ut från sina rum.

- Vår avdelning för kvarglömda saker bjuder på en hel del avslöjanden, säger en talesperson för hotellkedjan till Telegraph.

Andra ovanliga saker som glömts är en manual för piloter, en diamantsmyckad iphone, 200 masker av Englands drottning, ett frimärksalbum värt över 2,7 miljoner kronor och en hink med levande krabbor.

Böcker och teddybjörnar

Böcker glöms också ofta kvar. Travelodge hittade förra året mer än 7 000 kopior av EL James Femtio nyanser av honom. Andra böcker som glömdes - eller kanske lämnades - på rummet var Stieg Larssons Milleniumserie och Hungerspelen av Suzanne Collins.

Det glöms också enorma mängder teddybjörnar om man ska tro hotellkedjan. De hävdar att över 76 000 återförenades med sina ägare förra året.

Självklart glömmer gäster också "vanliga" saker som kläder, väskor, mobiler, laddare och necessärer.