Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Diskjockeyboom för juldagsfirare

Den årliga hemvändarhelgen är nära. Både Götis och Bruks håller öppet på juldagen. För musiken står sex dj:s, alla helt inom olika genrer.

Annons
Dj Rajban spelar på Bruks på juldagen.

I år slopar både Götis och Bruks livebanden för att i stället brassa på från dj-båsen. Det utlovas house, electro, pop, rock och kanske en och en annan passande låt för att dansa tryckare.

Under 25 år har han charmat publiken med sin känsla av att bjuda på gamla godbitar och moderna hits. Sedan några år tillbaka är Dj Rajban Bruks egen hus-dj och blir självfallet där även på juldagen.

– Det ska, som vanligt, bli riktigt kul att få upp folket på dansgolvet. I år är det extra bra ljud och ljus, vilket gör att man bli pepp, säger Rajban.

Som sällskap under kvällen kommer även Dee Jay Lay och står för housemusiken.

– Och jag står för musiken man känner igen, säger Rajban skämtsamt.

På Götis blir det även där en blandad kompott med fyra dj:s, electroduon Ekmans, eller som de kallar sig Miami Beach Force, Dj Sprak och Dj Räkan.

– Vi har valt att köra tre dj:s med blandad musik i stället för ett liveband. Det gör att kvällen kommer passa fler besökare och inte bara en målgrupp. Då får alla ta del av kakan mot om vi skulle kört ett liveband inom en genre, säger Peter Räikkönen, delägare och artistbokare på Götis.

Partyn på juldagen

Klubb Götis: Dj-duon Miami Beach Force, Dj Spark och Dj Räkan.

Bruks: Dj Rajban och Dee Jay Lay.

Åldersgräns: Från 18 år på Götis och från 20 år på Bruks.

Mer läsning

Annons