Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elva nya akter klara för Norbergfestival

Trots att festivalen vid Mimerlaven är samma datum som Into the Valley i Dalhalla, har Norbergfestivalen redan sålt fler förköpsbiljetter än vanligt.

Annons
Mimerlaven är platsen för Norbergfestival.

Artister fortsätter att bockas av på bokningslistan. I och med det fjärde artistsläppet är det nu över trettio klara akter för Norbergfestival som hålls 30:e juli till och med 1:a augusti.

Arrangören Tom Hansen är mycket nöjd med årets bokningar och räds inte över konkurrensen hos Rättviksfestivalen Into the valley.

– Vi gör en annorlunda festival och har inte märkt av någon påverkan. Vi tycker att det är kul att de (Into the valley) bokar stora kända artister och ser positivt på allt som gör att fler folk kommer till Västmanland/Dalarna-regionen för musikhändelser, säger han och tillägger:

– För vår egen del så har vi sålt fler förköpsbiljetter än någonsin och vi ser fram emot att kunna göra en fantastisk festival i år igen.

Festivalen är inne på sitt 15:e år vilket Tom Hansen menar har byggt upp ett nät av trogna besökare, som i sin tur tipsar andra att besöka evenemanget i Mimerlaven.

De senast tillkomna artisterna är Ekman, Alva Göransson, Bill Kauligas, Evol, Abjekt, Sweeep, Exoteric Continent, Hyperlight, Drömfakulteten, Jacaszek och Sophia Loizou.

Fler artister kommer att bokas innan tredagarsfestivalen drar i gång den 30 juli.

Mer läsning

Annons