Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu drar höstfesten i gång på Bruks

Fagerstas ukuleleklubb, FU*K, uppträder för sista gången i kväll. Höstfesten fortsätter sedan i morgon med världs-dj:n Adrian Lux vid mixerbordet.

Annons
Fagersta ukuleleklubb, FU*K.

Fagersta. Baserad i Los Angeles turnerar han flitigt runt i stora delar av världen, samtidigt som han håller till på klubben Wynn i Las Vegas. 29-årige Adrian Lux från Stockholm har haft ett finger med i flera stora sammanhang.

Bland annat är det hans låt ”Cant Sleep” som återfinns i fotbollsspelet FIFA 11 och hans meritlista över samarbetspartners inom världsmusikscenen kan göras lång.

Som diskjockey och musikproducent stöttas han av stora namn som Avicii och Axwell för sitt sätt att skapa dansvänliga hits inom musikstilarna indie, electro och house.

– Housemusik handlar om att dansa och ha kul. Det gillar jag, säger Adrian Lux till tidningen Rodeo.

2012 släppte han sitt första album, med bland annat låtarna ”All i ever wanted”, ”Boy” och ”Leave this world behind” där artisterna Jocke Berg, Lune och Rebecca Fiona medverkar.

I morgon lämnar han de stora scenerna för Höstfesten i Fagersta och på Bruks.

Men höstens stora fest startar redan i kväll då de lokala förmågorna i ukulelebandet FU*K ska upp på scen. Och det för sista gången.

– Vi lovar naturligtvis ingenting men det är det beslut som vi har kommit fram till nu. Vi har haft många fantastiska gig tillsammans på hemmaplan, men då vi har tajta scheman i våra liv och dessutom känner att vi vill försöka besöka fler städer och byar i landet så måste vi kapa någonstans, skriver de på hemsidan.

Men för att göra den sista hemmaspelningen till någonting speciellt utlovar gruppen att framföra alldeles nya inrepade låtar för fansen.

– Vi kommer att öppna med dem på höstfesten för er skull och sedan dammar vi på med några av våra favoriter.

Adrian Lux.

Mer läsning

Annons