Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Perssons Pack spelar i Norberg innan uppbrott

Popbandet Perssons Pack splittras men gör ett stopp på scenen i Kärrgruveparken i kväll.

Annons

Sommaren lider mot sitt slut och det gör även säsongens danskvällar i Kärrgruveparken. Men innan kylan tar över bjuds det på två dansanta kvällar, den ena i dag, fredag, när Perssons Pack står för underhållningen. Spelningen blir en av bandets sista någonsin.

Hej Per! Hur kommer det sig att bandet ska splittras?

– Vi är trötta på varann, hehe! nej men vi har hållt på i nästan 25 år, säger Per Persson, kapellmästare i Perssons Pack.

Popbandet bilades 1989 och slog igenom samma år med albumet ”Kärlek och dynamit”. Sedan dess har de turnerat periodvis runt i Sverige.

Bandet består av Per Persson, Magnus Lind, Peppe Lindholm, Love Antell och Josef Zackrisson. Samt gamle originalmedlemmen Niklas Frisk som assisterar ibland.

Vad har ni för relation till Kärrgruvan?

– Just till Kärrgruvan har vi ingen relation men Norberg åker vi ofta igenom. Jag brukar tänka på Tony Norberg i Sator när jag passerar, det är en bra association. Vi var oroliga att det inte skulle bli någon spelning med anledning av branden, så nu är vi jätteglada att det blir av. Det kommer bli livat. Vi spelar så få ballader som möjligt, säger Per Persson.

Annons