Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rosie-Marie tar plats i årets omgång av Farmen

I måndags sändes årets första avsnitt av realityserien Farmen på TV4. En av de tolv deltagarna är CNC-operatören Rosie-Marie Uhlin från Skinnskatteberg som är med och slåss om en halv miljon kronor.

Annons
Farmen 2015. Tolv deltagare ska tillsammans bo på en bondgård i de småländska skogarna, utan rinnande vatten eller andra moderna förnödenheter. En av deltagarna är Rosie-Marie Uhlin från Skinnskatteberg.

”Varför inte?”, tänkte Rosie-Marie Uhlin när TV4 ringde upp henne gällande en audition till det populära tv-programmet Farmen.

– Jag är impulsiv och det här var väl en sådan grej där jag kände att vem som helst inte får chansen till att uppleva, säger hon.

Tipset om Rosie-Marie kom från en före detta deltagare och vinnare av Farmen.

– Vi träffades en gång då jag var över till hans arbetsplats. Han tyckte att jag skulle passa att vara med i Farmen, säger Rosie-Marie Uhlin.

Sextio dagar utan el eller andra moderna förnödenheter var inga problem för Skinnskattebergsbon.

– Att lämna mobilen hemma gjorde mig ingenting och att slita är jag bra på. Jag är en arbetsmyra, eller helt enkelt en arbetsnarkoman kan man säga.

Vilken roll eller karaktär har du i Farmen?

– Jag är mig själv fullt ut och antingen så gillar man mig eller hatar mig. Så är det. Jag släpper inte in vem som helst på livet om jag inte själv vill. Men två av deltagarna har jag kontakt med än i dag och är god vän med, säger Rosie-Marie Uhlin.

Farmen är en realityserie som sänds i TV4.

Tolv deltagare slåss om förstapriset på 500 000 kronor och äran att bli årets farmare.

I år är det åttonde säsongen och programmen har spelats in på en bondgård utanför Jönköping i Småland.

Programledare är Paolo Roberto.

Mer läsning

Annons