Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna hittad död vid viadukt i Fagersta – utreds som mord

 
Viaduktmordet
Visa alla artiklar

En kvinna anträffades svårt skadad vid en viadukt på riksväg 68 i Fagersta på fredagsmorgonen. Kvinnan avled av sina skador vid platsen och polisen har inlett en förundersökning gällande mord alternativt dråp.

Anmäl text- och faktafel

Tidigt på fredagsmorgonen anträffades en kvinna svårt skadad i Fagersta. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades ut till platsen och ett stort område spärrades av.

Under tiden polis och räddningspersonal var vid platsen avled kvinnan av sina skador. Enligt polisen går det inte att utesluta att kvinnan blivit utsatt för brott.

"Polisen kan inte utesluta att det kan vara ett brott bakom kvinnans död och har därför inlett en förundersökning på mord/dråp", skriver polisen på sin hemsida.

Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Polisen har under fredagseftermiddagen börjat häva avspärrningarna kring området sedan teknikerna avslutat sitt arbete.

Enligt polisen har anhöriga underrättats, men all släkt har inte kunnat nås. Därför kan inte polisen just nu gå ut med uppgifter om den avlidnas ålder eller hemort.

Följ vår vidare rapportering här: [+] TV: Kvinnan hittades av vittnen – avled efter att polisen kom fram: ”Finns skador på kroppen”

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips