Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lär av Fagersta!

snösvängen. En stor eloge till Fagersta kommun för snabb och bra snöröjning, även under julhelgen. Den som är missnöjd med snöröjningen här kan få följa med mig till Stockholm och se hur den är där.

Om den överhuvudtaget förekommer, är den både sen och ofullständig. Det löper en ström genom hela stan och den måste användas mer i sådana här extrema lägen att tippa snö i.

Miljöpartiet får ursäkta, men snön kommer dit på ett eller annat sätt ändå. Inte blir miljön renare av att lastbilar ska köra miltals för att tippa varje snöflak utanför stan. Det blir några stycken, om jag säger så.

I Fagersta kan äldre och rörelsehindrade med rollator, käpp, rullstol eller elrullstol ta sig ut – på de flesta ställen i Stockholm är det omöjligt på grund av snön. Hur kul är det att inte kunna gå ut självständigt på flera månader? De som vågar, riskerar frakturer – till exempel lårbensbrott.

Stockholm (Bromma) tidigare Fagersta

Ulf Forsell

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel