Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lekstuga när FAIK vann överlägset

Motståndet Skultuna IS var inte så mycket att hänga i julgranen. Men Fagersta AIK fick i alla fall ytterligare en träningsmatch i sig inför seriestarten om drygt en vecka. Och en målfest är ju aldrig fel – 7-0 blev det till slut.

Division 3-laget Skultuna hade inte mycket att sätta emot när FAIK satte fart hemma på Fagerliden. Bröderna Ekegren hade stundtals lekstuga med motståndarna och 2-0 efter den första perioden var i underkant. FAIK hade otroligt mycket chanser att sätta dit pucken. Därför var tränaren Mattias Karlsson var märkbart missnöjd med sina spelares skott.

– Vi skjuter totalt 52 skott under matchen och gör sju mål. Det är för dålig utdelning, säger han.

Målen kom dock och inför den tredje perioden hade FAIK utökat sin ledning till 5-0. Till slut blev det hela 7-0 till hemmalaget.

Är du nöjd med vad ni presterade?– Spelmässigt var det okej. Men när vi går in i serien måste vi vara mer noggranna över hela banan. Det finns lite småjusteringar kvar att göra.

Som vad?– Det är framför allt i vår egen zon, där är det för mycket spel med klubborna. Vi måste vara mer aggressiva, säger Karlsson.