Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Linn vann tävlingen efter sin osannolika fullträff med fotbollen – har hittills 14 000 tittningar

Linn Eriksson har blivit lokalkändis på kuppen.

Annons

Linn Eriksson. Foto: Privat

Efter att Linn Eriksson, 25 år, lagt ut ett filmklipp på Instagram och Facebook där hon kastar en fotboll in i en soptunna på cirka 25 meters avstånd har hon blivit lite av en lokalkändis i Köping.

– Ja, lite grann faktiskt. Det är mycket snack. Nu när jag har varit på jobbet har folk frågat, "är det du som är hon på filmen som kastar långa inkastet?". Så många frågar. Och undrar om det verkligen är sant, om det är på riktigt eller trickfilmat. Jag har fått många vänförfrågningar på Facebook och många fler som följer mig på Instagram, så jag får väl välja att bli privat efter det här, skrattar Linn Eriksson.

Linn Eriksson är forward/måltjuv i Forsby FF. Hon tog sig an den aktuella utmaningen för att försöka vinna en tävling som Telia anordnat där den som gjorde bästa tricket eller hade en unik skill skulle vinna en Samsung Galaxy S8. Och Linn blev en av tre som vann en telefon.

Vad är roligast, alla reaktioner på klippet eller telefonen?

– Bra fråga. Jag har inte tänkt så långt. Jag tror det är alla tittningar. Jag tror det är 14 000 på Facebook nu. Det är helt sjukt. Och det kommer väl bli fler när Telia lägger upp videon, säger Linn Eriksson.

Här kan du se klippet: