Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Livsviktiga poäng på spel för FAIK

Om inställningen i kväll mot Hammarö är lika bra som mot Viking senast tror FAIK:s tränare Mikael Adamsson på tre poäng. Poängen blir otroligt viktiga inför slutspurten i division 2.

Om Fagersta AIK vinner sin match borta mot Hammarö HC i kväll går laget upp på samma poäng som just kvällens motståndare. Viktiga poäng kan alltså bärgas i den fortsatta jakten på playoff.

– Det är klart att det är viktigt med tre poäng. Vi har fortfarande chansen att nå playoff och tar en match i taget nu, säger tränaren Mikael Adamsson.

FAIK kommer att ställa upp med samma lag som vann mot Viking hemma på Fagerliden på söndags. Och målvakten Tobias Bergström får även fortsatt förtroende i kassen efter segern.

– Han var bra sist och räddade oss i början, säger Adamsson som hyllar spelarnas inställning efter Vikingvinsten:

– Vi var lite ringrostiga eftersom vi inte hade spelat på en månad. Men inställningsmässigt och kämpamässigt var det bra. I matcherna under hösten har vi gjrot någon bra period och sedan fått dippar. Det har varit många toppar och dalar. Men nu (mot Viking) var det bra över tre perioder. Vi ska ha samma inställning mot Hammarö.

Om samtidigt Grums slår Arvika är FAIK uppe på samma poäng som Arvika också.