Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lyxig ö i Australien till salu

En idyllisk ö i det stora Barriärrevet säljs nu - för över 800
miljoner kronor. Då ingår dessutom ett lyxhotell med över 300
rum.

Det är en dröm att sukta efter, för någon med extremt mycket pengar. Nu säljs nämligen en riktig paradisö i Det stora barriärrevet, i Australien. Daydream Island, i Queensland, nära Whitsundayöarna finns nu att köpa för hugade spekulanter.

Den fyra kilometer långa ön är full av frodig regnskog. Här finns också världens största skapade lagun med korallrev. Men ön är långt ifrån öde. Här ligger ett lyxhotell med 300 rum, som skryter med att varje gäst får sin privata bit av strand. På ön ligger dessutom ett utomhusakvarium där man kan beskåda koraller och havsliv. Man kan också snorkla, dyka och åka jetski vid ön.

Presenteras som drömresmål

Det är affärsmannen Vaughan Bullivant som köpte ön år 2000 och som hoppas på att sälja den vidare efter att han nu gått i pension.

-Jag tänker se till att Daydream förblir affärsledande och jag letar efter en passande ägare som kan föra Daydreams framtid framåt, säger han till Daily Mail.

Ledningen har arbetat hårt för att presentera ön som ett drömresmål. Man kan bland annat gå på spa här eller hålla sitt bröllop på ön.

Läs mer på: www.daydreamisland.com